Kövesse őt: Sony Magyarország

A Sony bemutatta a legújabb teljesen vezeték nélküli vízálló sport fülhallgatóját

Sajtóközlemény   •   aug. 30, 2018 13:21 CEST

A Sony elhozza a valódi vezeték- és okostelefon nélküli zenehallgatás élményét WF-SP900 sport fülhallgatójával. Mozogj kötöttségek nélkül és hallgasd kedvenc zenédet edzés közben a fülbe kényelmesen és stabilan behelyezhető fülhallgatókkal.

Hallgasd kedvenceid kötöttségek nélkül
Az SP900 fülhallgatóval 3 órán (töltő tokkal 12 órán) keresztül hallgathatsz zenét, ha BLUETOOTH® kapcsolaton keresztül csatlakozol okostelefonodhoz vagy számítógépedhez. Ha meg akarsz szabadulni a készülékektől, a 4GB beépített memórián tárolt, akár 920 zeneszámotii 6 órán (töltő tokkal 21 órán) keresztül élvezheted.

Az NFC™ támogatásnak köszönhetően ez a valóban vezeték nélküli fülhallgató bármilyen másik kompatibilis eszközzel gyorsan és könnyedén párosítható.

Élvezd a zenét bárhol, bármikor

Az SP900 IPX5/8 osztályzattal ellátott vezeték nélküli fülhallgató az édes és a sós víznek egyaránt ellenáll, valamint akár 2 méter mélységig[1] működik gondtalanul a medencében vagy a tengerben. Ideális választás lehet azoknak, akik külső lejátszó nélkül szeretnének úszni. Ha pedig tisztán szeretnéd tartani fülhallgatód, akkor nyugodtan helyezd a mosógépbe az edzőruháiddal együtt. Az IP6X osztályzatnak köszönhetőén pedig porálló is, így tökéletes társ a durvább edzéskörnyezetben is.


A három színben elérhető (fekete, fehér, sárga) fülhallgató továbbfejlesztett ergonomikus formatervezésének köszönhetően kényelmesen, stabilan és biztonságosan illeszkedik füleidbe. A tökéletes illeszkedésről a négyféle, különböző méretű fülbetét és a háromféle ívelt merevítő gondoskodnak. A cserélhető fülpárnákat ízlésednek és az aktuális testmozgásodnak megfelelően állíthatod. A víz alatti használathoz az úszáshoz való fülbetét szükséges, ami ugyancsak négyféle méretben elérhető. A biztonság kedvéért zsinór használatára is van lehetőség.

A Környezeti hang módon belül elérhető a „Normál” üzemmód, amellyel zenehallgatás közben is hallhatók a különböző háttérzajok, vagy a „Beszéd” üzemmód, amely alatt úgy hallhatod a legfontosabb hangosbemondó jelzéseket, hogy a zenehallgatást sem kell abbahagynod.


Kis méretük ellenére az SP900 fülhallgatók tartósak és stílusosak. Az újonnan fejlesztett, kiegyensúlyozott forgórésszel ellátott hangszóróegységnek köszönhetően kiváló hangzást biztosítanak kedvenc zenéidnek, miközben sportolsz.

Sokoldalú használhatóság

Az SP900 fülhallgató rendkívül felhasználóbarát operációs rendszerrel rendelkezik, amely érintéssel vagy gombokkal is irányítható. Dupla érintéssel a hangerő állítható, a gombok megnyomásával pedig többek között lejátszást indítani, megállítani, átugrani vagy visszaléptetni lehet.

Az ingyenes Sony | Headphones Connect alkalmazással nem csak a fülhallgatók hangzása, de a Környezeti hang mód és a Gyors hangbeállítások funkció is ízlés szerint állítható.

A Sony | Music Centre alkalmazással könnyedén visszanézhetők és lejátszhatók a zenék, valamint a dobozban található USB Type-C™ kábellel felmásolhatók a számok a beépített, 4GB méretű belső tárhelyre. Sőt a kábel a töltő tok feltöltésére is alkalmas.

Csatlakoztasd WF-SP900 fülhallgatód okostelefonodhoz, hogy aktiválhasd a Google™ App és Siri funkciókat.

A WF-SP900 valódi vezeték nélküli sport fülhallgatók 2018 november elejétől érhetők el.


Részletes információkért látogasson el a termék weboldalára: https://www.sony.hu/electronics/truly-wireless/wf-sp900
A Sony vállalatot érintő hírekért látogasson el a http://presscentre.sony.hu/weboldalra.

ii128kbps bitrátájú MP3 zeneszámok esetén

iii Az IPX8 osztályzatú védelem biztosítja a fülhallgatók megfelelő működését 2 méter mély vízben, 30 percen át.

A Sony vállalatcsoport vezető szerepet tölt be a zenei, a videós és a képalkotó eszközök, a játékok, valamint az infokommunikációs termékek területén – mind a fogyasztói, mind a professzionális felhasználói szegmensben. A Sony piacvezető pozícióját a saját gyártású zenei és mozgóképes tartalmai mellett számítástechnikai szórakoztató eszközeinek és megoldásainak, valamint online szolgáltatásainak köszönheti. A Sony éves konszolidált árbevétele megközelítőleg 77 milliárd dollár volt a 2018. március 31-ével véget érő pénzügyi évben. A Sony nemzetközi weboldala az alábbi linken érhető el: http://www.sony.net/.