Kövesse őt: Sony Magyarország

A Sony bemutatta az 1000X zajszűrő fejhallgató termékcsalád legújabb tagját, a WH-1000XM3-at

Sajtóközlemény   •   aug. 30, 2018 13:20 CEST

A Sony bemutatta a prémium 1000X fejhallgató termékcsalád legújabb tagját, a WH-1000XM3-at. A fület teljesen körülölelő kialakítás mellett WH-1000XM3 megörökölte elődje, a WH-1000XM2 modell legjobb funkcióit. A kulcsfontosságú technológiák mellett a zajszűrő rendszer is további fejlesztéseken esett át, hogy a fejhallgató kivételes élményt nyújtson a felhasználónak.

Még inkább kizárja a zajokat

A Sony piacvezető zajszűrő technológiájának köszönhetően kedvenc zenéjét zavartalanul, teljes nyugalomban hallgathatja. Az 1000XM3 új fejlesztésű beépített HD QN1 zajszűrő processzora négyszer hatékonyabb, mint elődje, amely nem csak semlegesíti a forgalom által okozott robajokat, de kizár minden egyéb külső zajt és emberi beszédhangokat. A Páros Zajérzékelő technológia mikrofonjai felfogják a külső zajokat és továbbítják azokat a processzor felé, amely utána tompítja azokat.

A Légköri Nyomás Optimalizáló technológia a repülőutak során fejti ki igazi erejét, amely nem csak érzékeli a külső légnyomást, de automatikusan az aktuális utazási magasság szintjéhez igazítja a zajszűrő teljesítményét, így mindig optimalizálja a zajszűrés mértékét.

Prémium hangzás utazás közben is

A fejhallgató tervezésében professzionális hangmérnökök is részt vettek, akik gyakran utaznak. Ezért esett választás a 40 mm-es meghajtóegységre, folyadékkristályos polimer (LCP) membránnal, amellyel nem csak nagy felbontású hangok, de az erőteljes ütemek megszólaltatása is lehetséges. Mindemellett a fejhallgató számos frekvenciasáv pontos visszaadására is képes egészen a 40 kHz-es felső határig. A kivételes minőségű alkatrészeknek köszönhetően olyan minőségben hallgathatja kedvenc zenéit, ahogyan a szerző megálmodta.

A HD QN1 processzor a zajszűrés mértékének vezérlése mellett lenyűgöző hangminőséget biztosít 32 bites audio jelfeldolgozójával és DAC erősítő funkciójával. Kategóriájának legjobb jel/zaj arányának és alacsony torzításának köszönhetően a hordozható eszközökről is kiváló hangminőséggel élvezheti kedvenc zenei tartalmait.

Intelligens zenehallgatás

Az Intelligens zenehallgatás az adaptív hangszabályozással automatikusan érzékeli, milyen tevékenységet folytat (pl. utazás, séta vagy várakozás), és hozzáigazítja a környezeti hangok beállításait. A Sony I Headphones Connect alkalmazással ízlés szerint testre szabhatja ezeket.

  • Testreszabott hangzásvilág
  • A gyors fülelés üzemmód segítségével hallhatja a környezeti hangokat, anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Érintse meg jobb kézfejével a fejhallgatót a hangerő gyors lecsökkentéséhez, így könnyedén becsatlakozhat a beszélgetésekbe másokkal.A gyors lehalkítás mellett a jobb oldali membrán felett kézfeje csúsztatásával állíthatja a hangerőt vagy léptethet tovább a következő dalra.

A Headphones Connect alkalmazás egyik újdonsága az Automatikus Kikapcsolás funkció, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgató bekapcsolva maradjon zajszűrő üzemmódban anélkül, hogy csatlakoztatná bármilyen eszközhöz. A funkció bekapcsolása ideális választás lehet például hosszan tartó repülőút alatt, amikor nyugtató, teljesen zajmentes környezetet szeretne zenehallgatás nélkül.

Könnyű, kényelmes, praktikus

A 1000XM3 kecsesebb kialakítással és alacsonyabb tömeggel érkezik, mint elődje. A puha fülpárnák és a vastagabb fejpánt bélés mindamellett, hogy stílusos külsőt kölcsönöznek a fejhallgatónak, segítségükkel viselése hosszabb távon is rendkívül kényelmes marad. A divat iránt rajongóknak kedvez a stílusos hordtok, valamint az új, szemkápráztató fekete vagy platinaezüst színárnyalat, arany kiemelésekkel.

A zajszűrés és a BLUETOOTH® kapcsolat együttes használatával akár 30 órás készenléti idő érhető el. Szükség esetén az 1000XM3 továbbfejlesztett gyorstöltő funkcióval rendelkezik, amely 5 órányi vezeték nélküli lejátszást biztosít alig 10 percnyi USB type-C™ csatlakozón keresztüli töltés[1] után.

A több mikrofonból álló rendszernek köszönhetően a hanghívások minősége még tisztább lett, így a fejhallgató ideális telefonbeszélgetések lebonyolítására is, ha éppen nincs szabad kezünk.

A WH-1000XM3 piacvezető zajszűrővel ellátott fejhallgató szeptember elejétől kapható a boltokban.

Részletes információkért látogasson el a termék weboldalára: https://www.sony.hu/electronics/fejpantos-fejhallgatok/wh-1000xm3

A Sony vállalatot érintő hírekért látogasson el a http://presscentre.sony.hu/ weboldalra.

[1]1.5A típusú vagy egyéb AC adapter használata esetén

A Sony vállalatcsoport vezető szerepet tölt be a zenei, a videós és a képalkotó eszközök, a játékok, valamint az infokommunikációs termékek területén – mind a fogyasztói, mind a professzionális felhasználói szegmensben. A Sony piacvezető pozícióját a saját gyártású zenei és mozgóképes tartalmai mellett számítástechnikai szórakoztató eszközeinek és megoldásainak, valamint online szolgáltatásainak köszönheti. A Sony éves konszolidált árbevétele megközelítőleg 77 milliárd dollár volt a 2018. március 31-ével véget érő pénzügyi évben. A Sony nemzetközi weboldala az alábbi linken érhető el: http://www.sony.net/.