Kövesse őt: Sony Magyarország

Az új Sony h.ear fejhallgatója és streaming kompatibilis Walkman®-je egyszerre stílusosak és biztosítanak páratlan hangzást

Sajtóközlemény   •   szept. 05, 2019 13:44 CEST

Kivételes hangzás stílusos köntösben

A WH-H910N fejhallgató hatékonyan csökkenti a téged körülvevő háttérzajokat, így neked csak a zenére kell koncentrálnod. A Dual Noise Sensor technológia még több háttérzaj semlegesítésére képes, ezzel is növelve a zenehallgatás élményét. Az Adaptive Sound Control funkció automatikusan a környezethez igazodva alkalmazza az optimális hangbeállításokat. Mindemellett a Gyors fülelés üzemmód segít, hogy elmerülhess kedvenc zeneszámaidban útközben is. A hangerő csökkentéséhez egyszerűen tartsd tenyered a fülpárna bevonaton. Ezzel a praktikus megoldással hallhatod a hangosbemondóból érkező fontos információkat anélkül, hogy le kellene venned a fejhallgatót. A WH-H910N és az NW-A105 Walkman® nem csak színben illenek egymáshoz, de együttesen zajmentes és magas felbontású hangélményt nyújtanak.

Az NW-A105 Walkman® támogatja a nagy felbontású audioformátumokat, köztük a DSD (11.2MHz/ PCM conversion) és PCM (384kHz/32bit)[1] S-Master HX™-t is. A DSEE HX™ közel nagy felbontású minőségűre skálázza fel a már meglévő zenei fájljaid, akkor is, ha zenéidet valamelyik streaming szolgáltatáson[2] keresztül hallgatod. Mindemellett az NW-A105 Walkman® támogatja az LDAC™ vezeték nélküli technológiát, amely vezeték nélküli és vezetékes adatátvitel esetén is kiváló hangminőséget biztosít.

A speciálisan megtervezett kialakításban egy merev alumínium keret és gondosan válogatott, minőségi alkatrészek, precíz forrasztások, kondenzátorok és finoman megmunkált ellenállások biztosítják a kiváló hangminőséget. Mindez elfér a NW-A105 Walkman® kompakt, tenyérnyi méretű vázában, így már nem kell kompromisszumot kötnöd a stílusos külső és a kiváló hangminőség között.

Az Android™[3] alapokon működő Wi-Fi vezeték nélküli technológiás NW-A105 Walkman®-el karnyújtásnyira lehetnek tőled zeneszámok milliói. Streameld a legújabb slágereket kedvenc szolgáltatódtól és tapasztald meg a zenei élmény csúcsát. Ráadásul kedvenc zeneszámaidat közvetlenül a NW-A105 Walkman® belső tárhelyére is letöltheted, így akkor sem kell lemondanod róluk, ha nincs Wi-Fi a közelben.

Mutasd meg egyéniséged!

A WH-H910N fejhallgató és az NW-A105 Walkman® öt szemet gyönyörködtető színben kapható, hogy könnyedén megtalálhasd a stílusodhoz leginkább illőt. Válassz a piros, fekete, hamuzöld, narancs vagy kék színek közül, keverd vagy vegyítsd a színeket, és mutasd meg ki is vagy valójában!

A pehelykönnyű WH-H910N fejhallgató műanyag burkolatának mérete tovább zsugorodott, így az arc és a fejpánt közötti távolság is tovább csökkent, ezzel is még elegánsabb összképet nyújt viseléskor. A fülpárnák alakját úgy tervezték, hogy az arccal érintkező terület még nagyobb legyen, ezáltal növelve a komfortérzetet és a stabilitást.

Divatos, kényelmes és könnyen kezelhető

A Gyors fülelés üzemmód mellett az érintő szenzorok segítségével tenyereddel vezérelheted a WH-H910N fejhallgatód,anélkül, hogy levennéd. Kézmozdulatokkal és a fülpárnákon lévő gombokkal olyan funkciókat érhetsz el könnyedén, mint a zeneléptetés vagy a beépített hangasszisztens bekapcsolása. A fejhallgató kompatibilis a Sony | Headphones Connect alkalmazással, amellyel saját stílusodhoz igazíthatod kedvenc zenéid. A kompakt és stílusos megjelenéshez hozzátartozik az NW-A105 Walkman® -en található 3.6 hüvelykes HD kijelző és egy USB-Type-C™ aljzat is.

A WH-H910N okos megoldásai közül nem hiányozhat a Google Asszisztens[4] sem. Tervezd meg mindennapjaid, élvezz szórakoztató tartalmakat, vedd fel a kapcsolatot barátaiddal, tudd meg a legfrissebb híreket vagy állíts be magadnak ébresztőt, csupán a hangoddal.

A WH-H910N fejhallgató üzemideje elérheti akár a 35 órát is, de ha esetleg ez sem lenne elég, akkor használd a Gyorstöltés funkciót, hogy további 2,5 órányi zenehallgatáshoz juthass hozzá csupán 10 percnyi töltéssel. Az NW-A105 Walkman® üzemideje szintén egy teljes napot, akár 26 órányi[5] folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé.

Újra divat a retro!

Ülj fel a nosztalgiavonatra a Walkman® 40. évfordulójának alkalmából megjelent 40th anniversary edition NW-A100TPS Walkman®-nel! Az NW-A100TPS Walkman® hátoldalán egy nyomtatott 40th anniversary logó található, illetve maga a termék egy speciális csomagban érkezik, amely emléket állít a Sony legelső hordozható kazettás magnójának, a TPS-L2 Walkman®-nek. Az 1979. július 1-jén megjelent Walkman® forradalmasította az utazás közbeni zenehallgatást, így a felhasználók szabadon élvezhették kedvenc zenéiket, bárhová is mentek. A negyven évvel ezelőtti dizájn és a mai kor legfejlettebb technológiái egyesülnek a tenyeredben. Ráadásul a kazettás lejátszó akkori felhasználói felületét is beállíthatod, amely a korabeli klasszikus Walkman® modellekét tükrözi.

A WH-H910N fejhallgató 2019 decemberétől érhető el.

Az NW-A105 Walkman® (16GB) 2019 novemberétől érhető el.

A NW-A100TPS Walkman® (16GB) 2019 novemberétől érhető el.

[1]352,8 kHz feletti mintavételi frekvencia esetén a lejátszott tartalom leskálázódik

[2]Vezetékes csatlakozás szükséges

[3]Az Android a Google LLC. védjegye

[4]A Google a Google LLC. védjegye

[5]A Sony eredeti zenelejátszó alkalmazásával, 128kbps tömörítésű MP3 zenelejátszással és vezetékes csatlakozáson keresztül.

A Sony Corporation a jelenkor legfejlettebb technológiáin alapuló kreatív szórakoztató vállalata. A Sony célja, hogy videójátékai, zenei és mozifilmes tartalmai, elektronikai és félvezető termékei, valamint pénzügyi szolgáltatásai a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltsék meg a világot. További információkért látogasson el a http://www.sony.net/ weboldalra.