Kövesse őt: Sony Magyarország

Stílusosan illeszkednek nappalijába a Sony új, kompakt hangsugárzói

Sajtóközlemény   •   jan. 05, 2017 02:00 CET

A Sony első compact sound bar szériája a legmagasabb szintű otthoni audio élményt kínálja. Mind a HT-MT500, és a HT-MT300 is stílusosan illeszkedik a jelenlegi lakberendezési trendekhez, miközben természetesen tiszta, magas minőségű hangzásélményt nyújt, zenehallgatáshoz pedig vezeték nélküli hangszóróként is használható.

De a külső nem minden. A nagy felbontású (Hi-Res) hangzásra képes MT500 minden hangjegyet képes kiemelni és felskálázni lejátszáskor. A compact sound barokhoz egy vékony, vezeték nélküli mélynyomó is tartozik, amely elég kicsi ahhoz, hogy beolvadjon a nappaliba. Még a kanapé alá is elrejthetjük, hogy még jobban átérezhessük a lüktető basszust.

A Bluetooth® és az NFC technológiáknak köszönhetően telefonról akár egy mozdulattal streamelhetjük zenéinket, így ezek nem csupán sound bar-ok, de egyben vezeték nélküli okoshangszórók is. Az USB port segítségével pedig USB-s eszközökhöz is csatlakoztathatjuk őket az egyszerű lejátszás érdekében.

Stílusos duó

A vékony kialakítás lehetővé teszi, hogy a sound bar a televízió mellett foglaljon helyet anélkül, hogy feltűnést keltene, belelógna a képbe vagy eltakarná a tévé infraérzékelőjét. A sound bar-ok tervezésekor olyan anyagokra és színekre esett a választás, amelyek maximálisan beleillenek a nappaliba. Az MT500 és az MT300 hangszórót bordázott műbőr fedi, míg elől matt hangszórórácsvédi.A hangsugárzók szénfekete és krémszínben elérhetőek, amelyek a mai belsőépítészeti trendekhez maximálisan igazodva, a lakás szép kiegészítőivé válnak..

Érezd a hangzást

Bár a sound bar-ok mérete kicsi, hangzásukra ez a legkevésbé sincs befolyással. Az S-Force Pro Front Surround technológiának köszönhetően bármit is nézünk, az biztos, hogy kiváló minőségben élvezhetjük a hangokat, amely felveszi a versenyt a moziban tapasztalt hangzással.

A Kanapé beállítás (Sofa Mode) pedig tovább emeli a tétet. Ennek bekapcsolásával akkor is érezni fogjuk az alacsony tartományban lévő hangokat, ha a mélynyomót vízszintesen a kanapé alá fektetjük, vagy ha egy másik bútor mellé állítjuk.

Streameld zenéidet könnyedén

Az MT300 támogatja a Bluetooth® és az NFC technológiákat, az MT500 ezen felül beépített Chromecast-tal és Spotify Connect alkalmazással is rendelkezik, amellyel több 100 zenemegosztó alkalmazáshoz férhetünk hozzá. Az egyszerűség kedvéért az MT500 rendelkezik egy Music Service gombbal, amellyel gyorsan és könnyedén hozzáférhetünk a Spotify Premium fiókunkhoz anélkül, hogy csatlakoztatnánk tabletünket vagy okostelefonunkat.

A HT-MT500 compact sound bar 2017. márciusától kapható Európában szénfekete színben.

A HT-MT300 compact sound bar szénfekete (MT300) színben 2017 februárjától, krémszínben (MT301) pedig 2017 márciusától vásárolható meg Európa-szerte.

A Sony-ról

A Sony vállalatcsoport vezető szerepet tölt be a zene és a képalkotás, továbbá a játékok, valamint infokommunikációs termékek területén – mind a fogyasztói, mind a professzionális felhasználói szegmensben. A Sony igazán egyedi piaci pozícióját a saját gyártású zenei, mozgóképi tartalmai mellett számítástechnikai szórakoztató eszközei és megoldásai, valamint online szolgáltatásai adják. A Sony éves konszolidált árbevétele megközelítőleg 75 milliárd dollár volt a 2016. március 31-ével véget érő pénzügyi évben. A Sony nemzetközi weboldala az alábbi linken érhető el:http://www.sony.net/