Kövesse őt: Sony Magyarország

A pehelykönnyű 35mm F1.8 prímobjektívvel bővül a Sony Full-Frame kínálata

Sajtóközlemény   •   júl. 09, 2019 17:05 CEST

Kis méretéből és könnyű súlyából adódóan a nagy rekesznyílású és széles látószögű SEL35F18F különböző típusú fotózásokhoz egyaránt alkalmas, legyen szó pillanatképekről, gasztrofotókról, tájképekről vagy éjszakai fotózásról. Az új objektív maximális F1.8-as rekesznyílásával kiváló képminőséget garantál a teljes képmezőn, a csendes autofókusz és a stabil követési teljesítmény miatt pedig remek választás lehet álló- és mozgóképek készítéséhez egyaránt. Kis mérete miatt APS-C és full-frame vázakhoz is illeszkedik az 52.5 milliméternek megfelelő[i] gyújtótávolságot kínál.

Általános jellemzők:

Magas felbontású és széles rekesznyílású full-frame teljesítmény, könnyű és hordozható kialakításban

lAz objektív a hordozhatóság új szintjét képviseli maximális F1.8-as rekesznyílásával, 280 grammos tömegével és 65.6 mm x 73 mm-es átmérőjével

  • lTovábbfejlesztett optikai kialakítás beépített aszférikus lencsetaggal, mely minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt és magas felbontást nyújt a teljes képmezőn. 9 lamellás, kör alakú nyílásszerkezet garantálja a gyönyörű bokeh effektet.
  • lAz objektív minimális fókusztávolsága 0.22 m, maximális nagyítási mértéke pedig 0.24x, így makrófotózás közben is megállja a helyét.

Minden igényt kielégítő vezérlés

  • lA könnyedén elérhető és testreszabható exponáló gomb és fókuszmód kapcsoló segítik az azonnali váltást az automatikus és manuális fókusz között.
  • lA lineárisan reagáló MF szabályozza a manuális fókuszálást, amely pontos kézi vezérlést tesz lehetővé.
  • lPor- és nedvességálló kialakítása[ii] hozzájárul az objektív sokoldalú és megbízható működéséhez, így szélsőséges körülmények között is megbízható kiegészítő lehet fotózáskor.

Csendes működésű AF kiváló témakövetéssel videók és állóképek rögzítésekor is

  • lGyors, pontos és csendes lineáris AF meghajtórendszer a precíz fókuszért állóképek és videók esetén is

„A 35mm-es prímobjektív sokoldalú működésének köszönhetően szinte bármilyen körülmények között megállja a helyét, így kiváló választás lehet mind amatőr, mind professzionális fotósoknak. Mindemellett a termék nem csak pehelykönnyű, de képes a teljes képmezőn át tartó, tűéles képek rögzítésére is, ezért úgy gondoljuk, hogy a SEL35F18F fotósok és videós tartalmakat gyártó felhasználóink érdeklődését is felkelti” – mondta Yann Salmon-Legagneur, a Sony digitális képalkotó eszközeiért felelős marketing igazgatója.

Elérhetőség

Az FE 35mm F1.8 objektív 2019 augusztusától érhető el Európában.

További termékinformációkért kérjük, látogasson el a https://www.sony.hu/electronics/fenykepezogep-objektivek/sel35f18f weboldalra, vagy tekintse meg termékbemutató videónkat a következő címen: https://youtu.be/5DCL7tYmEnE

Exkluzív történetek, videók és a Sony legújabb fényképezőgépeivel és Alpha™ termékeivel készült izgalmas tartalmak várják az érdeklődőket a https://www.sony.hu/alphauniverse weboldalon. A Sony 22 nyelven elérhető európai központi fotós oldalán megtalálhatók a termékekkel kapcsolatos újdonságok, a legfrissebb pályázatok és a Sony rendezvényeinek folyamatosan frissített listája országonként.

[i] Full-frame esetén 35mm-rel megegyező méret

[ii] A 100 százalékos por- és nedvességálló védelem nem garantált

Személyes adatait az Adatkezelési Tájékoztatónkkal (http://redlemon.hu/adatkezelesi-tajekoztato/) összhangban kezeljük. Tájékoztatjuk, hogy a jogos érdekünkön alapuló adatkezelés ellen tiltakozhat. Tiltakozást követően az érintett célból kezelt személyes adatait töröljük, kivéve, ha más elsőbbséget élvező ok ezt gátolja.

A Sony Corporation-ról

A Sony Corporation a jelenkor legfejlettebb technológiáin alapuló kreatív szórakoztató vállalata. A Sony célja, hogy videójátékai, zenei és mozifilmes tartalmai, elektronikai és félvezető termékei, valamint pénzügyi szolgáltatásai a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltsék meg a világot. További információkért látogasson el a http://www.sony.net/ weboldalra.