Kövesse őt: Sony Magyarország

A Sony bemutatta az új RMT-P1BT Bluetooth® vezeték nélküli technológiás távvezérlőt

Sajtóközlemény   •   márc. 06, 2019 10:53 CET

Az RMT-P1BT távvezérlő közvetlenül Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a fényképezőgéppel, így nincs szükség kábelekre és külső vevőegység csatlakoztatására. A távvezérlő rendkívül gyors, körülbelül 0,05 másodperces[i] válaszidővel rendelkezik, így biztosítja a lehető legpontosabb zárkioldást.A távkioldón található egy LED fény is, amely villogással vagy folyamatos fénykibocsátással jelzi az eszköz és a fényképezőgép között aktuálisan végbemenő kommunikációt. A távvezérlő por- és nedvességálló[ii] kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek[iii] is, ezáltal megbízható működést biztosít szélsőséges időjárási viszonyok és egyedi felhasználói körülmények között is.

Az RMT-P1BT vezeték nélküli távvezérlőn a manuális fókuszgombok mellett fókuszváltó gombok, valamint egy testreszabható[iv] C1 gomb is található. Videó elindítására és leállítására szolgáló start/stop gomboknak és a power-zoom/digitális-zoom funkciógombnak köszönhetően praktikus kiegészítő lehet filmfelvételek készítéséhez. A fő vezérlőgomb a zárszerkezet nyitására és zárására is beprogramozható, így anélkül fotózhat Bulb üzemmódban, hogy a hosszú expozíciót igénylő felvételek alatt folyamatosan nyomva kellene tartania a vezérlőgombot.

Elérhetőség

Az RMT-P1BT vezeték nélküli távvezérlő 2019 áprilisától kapható Európában.

Exkluzív történetek, videók és a Sony legújabb fényképezőgépeivel és Alpha™ termékeivel készült izgalmas tartalmak várják az érdeklődőket a https://www.sony.hu/alphauniverse weboldalon. A Sony α Universe Hungary weboldalán a folyamatosan frissülő tartalmak és pályázati hírek mellett az aktuális eseménynaptár is elérhető.

[i]A Sony belső vállalati tesztjei alatt mért sebesség. A tényleges válaszidő a felhasználói körülményektől függően eltérhet.

[ii]A 100 százalékos por- és nedvességvédelem nem garantált.

[iii]Az eszköz-10℃és50℃ hőmérséklet között működik megfelelően.Működés közben kérjük, vegye figyelembe az eszköz működtetésével járó hőleadás mértékét is.

[iv]A funkciógomb használatához a fényképezőgép előzetes beállítása szükséges.

A Sony vállalatcsoport vezető szerepet tölt be a zenei, a videós és a képalkotó eszközök, a játékok, valamint az infokommunikációs termékek területén – mind a fogyasztói, mind a professzionális felhasználói szegmensben. A Sony piacvezető pozícióját a saját gyártású zenei és mozgóképes tartalmai mellett számítástechnikai szórakoztató eszközeinek és megoldásainak, valamint online szolgáltatásainak köszönheti. A Sony éves konszolidált árbevétele megközelítőleg 77 milliárd dollár volt a 2018. március 31-ével véget érő pénzügyi évben. A Sony nemzetközi weboldala az alábbi linken érhető el: http://www.sony.net/.