Kövesse őt: Sony Magyarország

A Sony új középkategóriás okostelefonja, az Xperia 10 II ötvözi a vízálló kialakítást a Sony 21:9 képarányú szórakoztató élményével

Sajtóközlemény   •   febr. 24, 2020 13:56 CET

21:9 arányú OLED képernyő a kiterjesztett szórakozásért

Az Xperia 10-hez hasonlóan a nagyobb, magával ragadó élmény érdekében az Xperia 10 II is 6 colos, 21:9 széles képarányú kialakítással és a BRAVIA® televíziókban használt TRILUMINOS™ technológiával ellátott fénylő OLED képernyővel rendelkezik. Az Xperia 10 II nagyfelbontású, videós képoptimalizációval felszerelt OLED képernyőjén a felhasználók intenzívebb fekete és élénk színekkel tekinthetik meg kedvenc tartalmaikat.

A 21:9 képarányú lenyűgöző kijelzőjének köszönhetően a felhasználók minden korábbinál magasabb szintű videojátékos élményt[i] tapasztalhatnak meg.

A 21:9-es megjelenítés további egyedi, Sony-exkluzív felhasználói élményeket kínál, többek közt a megosztott képernyőt, melynek segítségével két alkalmazás is hatékonyan használható egyszerre. Emellett a felhasználók könnyebben válthatnak a gyakran használt és az ajánlott applikációk közt az új többablakos váltó funkcióval. Az oldalérzékelés pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerűen böngésszenek kedvenc alkalmazásaik között.

Új, tripla lencsés kamerával rögzíthetők a legfontosabb pillanatok

Az Xperia 10 II-t három lencsés kamerával szerelték fel, mely egy 12 megapixeles és két 8 megapixeles lencsét kínál az Xperia 1 fókusztávolság-kombinációjával kiegészülve: ultra nagylátószögű (16 mm), nagylátószögű (26 mm) és teleobjektív (52 mm).

Az Xperia 10 II okostelefon digitális képalkotó technológiájával és fejlesztett színreprodukciójával a felhasználók szabadjára engedhetik képzelőerejüket és fantáziájukat: gyönyörű és vidám fényképeket készíthetnek a különböző beállítások, mint például az Étel, a Portré vagy az Éjszakai mód segítségével – utóbbival a leggyengébb fényviszonyokban is kiváló minőségű fotók készíthetők.

Egyúttal a nagyfelbontású 4K 21:9 kép- és filmrögzítési adottságaival tovább bővülnek a kreatív lehetőségek.

Vízálló és megbízható, strapabíró kijelző egy szuperkönnyű kialakításban

Az Xperia 10 II tökéletesen kézre esik, köszönhetően vékony, 69 mm-es szélességének, 21:9-es alakjának és 151 grammos könnyített súlyának. IP65/IP68 víz- és porálló kialakítása[ii], valamint Corning® Gorilla® Glass 6 képernyője minden természeti elemmel szemben megbízható védelmet nyújt, így a felhasználók aggodalom nélkül használhatják minden helyzetben.

Ezen felül a 3600mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók tovább élvezhetik kedvenc alkalmazásaikat, és nem kell attól tartaniuk, hogy a legrosszabb pillanatban lemerül a készülék. Töltési technológiája emellett megóvja az akkumulátort: egy teljesen feltöltött telefont áram alatt tartani ugyanis káros lehet, de az akkumulátor segéd 90% után szünetet tart, a fennmaradó részt pedig az ébresztő megszólalása előtt fejezi be. Az Xperia adaptív töltési funkciója közben arra is ügyel, hogy az akkumulátor ne váljon túltöltötté.

Az Xperia 10 II Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform processzorral rendelkezik, melyet megbízható teljesítményt és gyors hálózati csatlakozást garantál.

A Sony audiotechnológiája is az Xperia 10 II csomagjának része, nagyfelbontású és autentikus hangot biztosítva vezetékes (3,5 mm-es jack dugós) és vezetéknélküli formában egyaránt.

Az Xperia 10 II fekete és fehér színekben lesz kapható a kiválasztott piacokon, Menta és Kék színben, Android 10 operációs rendszerrel 2020[iii] tavaszától.

[i] Kompatibilitás játékonként eltérhet.

[ii] Az Xperia 10 II víz- és porálló, így a felhasználóknak nem szükséges aggódniuk, ha eláztak vagy vízzel szeretnék letakarítani a készüléket – ettől függetlenül minden bemenetnek és csatlakoztatott eszköznek zárva kell lennie. Ne helyezze a készüléket teljes mértékben víz alá, tengervízbe, sós vízbe, klóros vízbe vagy alkoholhoz hasonló folyadékba. A felelőtlen használat a garancia elvesztésével járhat. A készüléket az Ingress Protection rating IP65/68-as szabványa által tesztelték. További információkért látogasson el a https://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterresistant/weboldalra. Az Xperia 10 II védőborítás nélküli töltővel rendelkezik, az USB portnak teljesen száraznak kell lennie a töltés megkezdéséhez.

[iii] Az elérhetőség piaconként és szolgáltatónként eltérhet. 

A Sony Corporation a jelenkor legfejlettebb technológiáin alapuló kreatív szórakoztató vállalata. A Sony célja, hogy videójátékai, zenei és mozifilmes tartalmai, elektronikai és félvezető termékei, valamint pénzügyi szolgáltatásai a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltsék meg a világot. További információkért látogasson el a http://www.sony.net/ weboldalra.

Csatolt fájlok

Word dokumentum