Kövesse őt: Sony Magyarország

Kiemelkedő hangminőség és széles zenei választék: bemutatkozik a Sony új Walkman®-je, az NW-ZX507

Sajtóközlemény   •   szept. 05, 2019 13:49 CEST

Dallamos technológia

Tapasztald meg az NW-ZX507által nyújtott kiemelkedő hangminőséget, melyet a Φ4.4mm-es szimmetrikus csatlakozókábel, a natív 11.2 MHz-s[1] DSD jel és az S-Master HX digitális erősítőtechnológia által támogatott 384kHz/32bit sűrűségű PCM visszajátszás együttese biztosít. A Walkman® DSEE HX támogatással is rendelkezik, ami feljavítja meglévő zenéid minőségét, melyek így nagy felbontású hangok érzetét keltik. A DSEE HX processzor a számok streamelése közben is működik. [2] Ezen felül az NW-ZX507 az LDAC általi vezeték nélküli nagyfelbontású hangtámogatással rendelkezik, így kedvenc zenéidet stílusodnak megfelelően hallgathatod a lehető legnagyobb felbontásban.

Prémium felépítésének köszönhetően az NW-ZX507 garantálja a kiemelkedő élményt. Az alváz egy alumíniumkeretből és egy bronzkeretből áll, amelyek tiszta és erős hangot eredményeznek, az újonnan fejlesztett FTCAP (magas polimer kondenzátor) és az elektromos kétrétegű kondenzátor pedig együttesen alkotják meg a dübörgő basszust. Az új Walkman hangalkotó elemei – mint például az ellenállásért felelő forrasztás) – rendkívül tiszta ének- és magas hangok képzését teszi lehetővé, így kedvenc dalaid minden frekvenciája tökéletes minőségben szól.

Bővítsd zenei gyűjteményed

Android™ operációs rendszeren Wi-Fi segítségével több millió dalhoz férhetsz hozzá könnyedén, vagy töltheted le kedvenc alkalmazásaiddal a Walkman® készülékedre, de csatlakoztathatod számítógépedhez is. A zenehallgatás sosem volt még ennyire egyszerű.

Fényűző zenehallgatás

A 9,1 cm átmérőjű HD érintőképernyővel igazán stílusos lehetsz. A kényelmet a Type-C™ típusú USB port, a micro SD kártyafoglalat és az oldalsó vezérlőgombok biztosítják. A fekete színű NW-ZX507 rendkívül tiszta hangzást nyújt egy kompakt, letisztult testben, maximális 20 órás[3] üzemidejével pedig egymás után hallgathatod meg kedvenc albumjaidat az elejétől a végéig.

A Walkman kompatibilis a Sony eredeti zenelejátszó alkalmazásával, így ízlésednek megfelelően testreszabhatod a hangzásvilágot.

Az NW-ZX507 (64GB) 2019 novemberétől érhető el.

[1]Szimmetrikus csatlakozás szükséges.

[2]Vezetékes csatlakozás szükséges.

[3]A Sony eredeti zenelejátszó alkalmazásával MP3 kiterjesztésű zenei fájlok lejátszása esetén.

A Sony Corporation a jelenkor legfejlettebb technológiáin alapuló kreatív szórakoztató vállalata. A Sony célja, hogy videójátékai, zenei és mozifilmes tartalmai, elektronikai és félvezető termékei, valamint pénzügyi szolgáltatásai a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltsék meg a világot. További információkért látogasson el a http://www.sony.net/ weboldalra.