Kövesse őt: Sony Magyarország

Öt menő kiegészítő vezetékekből Az AURIA divatmárka elsőként készített fejhallgató kábelekből kollekciót

Sajtóközlemény   •   júl. 14, 2016 10:54 CEST

A Sony és az újrahasznosított anyagokból készült fürdőruhák elsőszámú márkája, az AURIA, közösen készítették el az idei nyár egyik legstílusosabb kapszula kollekcióját. Az elhasznált fejhallgató vezetékekből a nyaralások elengedhetetlen kiegészítőit álmodták újra a tervezők. Az együttműködés apropója a legújabb h.ear™ fejhallgató, amely vezetékek nélkül is tökéletes hangzást nyújt.

A több mint 113 méter vezetékből készült, Sony x Auria ‘Fashion Unplugged' kollekció egyedülálló kiegészítői a h.ear fejhallgatók öt különleges árnyalatát tükrözik. Színezd át a szürke hétköznapokat a lime sárga útlevéltartóval, a bordeaux-i rózsaszín napszemüvegtokkal, a trendi cinóbervörös strandtáskával, a viridiánkék okostelefontokkal, valamint az elegáns szénfekete strandpapuccsal.

Az egyedi kollekciót a Sony új h.ear on vezeték nélküli NC fejhallgatói inspirálták, amelyekkel útközben vagy akár egy tengerparton is elmerülhetsz kedvenc zenéidben, miközben a kábelekkel sem kell majd bajlódnod.

„Csodálatos érzés egy ilyen innovatív projekten dolgozni a Sonyval. Régóta az újrahasznosított divat egyik élharcosa vagyok, és ezek a kábelek fantasztikus alapanyagok voltak, könnyen tudtunk velük dolgozni. Biztos, hogy mindenki utazását feldobják majd ezek a színes, vidám és minőségi darabok” – mondta Diana Auria, az AURIA divatház igazgatója és designere, akinek ruháit olyan világsztárok viselték már, mint Rihanna, Daisy Lowe, valamint Lily Cole.

A kapszula kollekció tökéletesen passzol a Sony legújabb fejhallgatójához, ami nemcsak könnyű és stílusos, de trendi kiegészítő is.

AZ NFC és Bluetooth technológiának köszönhetően a h.ear fejhallgatóval nem kell a kábelekkel küzdened, mégis kiváló minőségben hallgathatod kedvenc slágereidet. NFC-s készülékedet csak érintsd hozzá a fejhallgatóhoz, és már indíthatod is a lejátszási listát.

Szeretnéd teljesen kizárni a külvilágot zenehallgatás közben? A Sony h.ear on fejhallgató digitális zajcsökkentő funkciójával semmilyen háttérzaj nem zavar meg, miközben élvezed a zenét.

„A fejhallgatód ugyanolyan fontos, mint a telefonod vagy a kulcsaid, amiket mindenhová magaddal viszel, ezért a h.ear on fejhallgatóit úgy tervezeték, hogy életed mindennapi részei legyenek” – mondta el Alberto Ayala, a Sony Europe video- és hangtermékekért felelős igazgatója.

Az AURIA divatmárkáról:

Az AURIA hírnevét a tudatos és innovatív gondolkodásmód, valamint játékos és egyedi stílusú termékei alapozták meg. Az AURIA márkát a londoni College of Fashion főiskola elvégzése után Diana Auria alapította 2013-ban. Munkásságának célja, hogy már elhasznált halászhálókból és más, szükségtelenné vált anyagokból egyedi és stílusos divattermékeket állítson elő, széles célközönség számára. Az AURIA termékeit a világ leghíresebb divatbemutatóin olyan világsztárok viselték már, mint Rihanna, Daisy Lowe vagy Eliza Doolittle.

A Sony-ról:

A Sony vállalatcsoport vezető szerepet tölt be a zene és képalkotás, továbbá a játékok, valamint infokommunikációs termékek területén – mind a fogyasztói, mind a professzionális felhasználói szegmensben. A Sony igazán egyedi piaci pozícióját a saját gyártású zenei, mozgóképi tartalmai mellett számítástechnikai szórakoztató eszközei és megoldásai, valamint online szolgáltatásai adják. A Sony éves konszolidált árbevétele megközelítőleg 72 milliárd dollár volt a 2016. március 31-ével véget érő pénzügyi évben. A Sony nemzetközi weboldala az alábbi linken érhető el:http://www.sony.net/