Kövesse őt: Sony Magyarország

Száműzd a nem kívánt zajokat a Sony új, piacvezető zajszűrő technológiájával ellátott WI-1000XM2 nyakpántos fejhallgatójával

Sajtóközlemény   •   szept. 05, 2019 13:50 CEST

A zajszűrés új szintje

Száműzz minden háttérzajt és merülj el a zenében a WI-1000XM2-vel, ami megelőzi és kiszűri az összes környező hanghatást. A stabilan illeszkedő szögletes kialakítás megakadályozza, hogy a környező hangok a fülbe jussanak, a Dual Noise Sensor technológia fogja meg a zajokat, amit a Sony QN1 HD zajszűrő processzora teljes mértékben kizár, ezzel pedig megnövekedett zajszűrési szintet eredményez. Az Atmospheric Pressure Optimising (atmoszférikus nyomásoptimalizáló) funkció még egy repülőgép kabinjában keletkező zajokat is hatékonyan megszünteti, így repülés közben is tökéletes minőségben és tisztaságban élvezheted kedvenc zenéidet, magasságtól függetlenül.

Prémium hangzás

A WI-1000XM2 kivételes prémium hangzása a korábbiakhoz nem fogható élményt biztosít. Kis mérete ellenére a nyakpánt egy 9 mm-es dinamikus illesztőből és egy egyensúlyozott forgórésszel ellátott illesztőből álló HD Hybrid Driver rendszert tartalmaz, ami lenyűgözően széles hangtartományt képes élethűen reprodukálni a mély basszusoktól a gyengéd magas frekvenciákig. A beépített QN1 HD zajszűrő processzort egy 32 bites jelfeldolgozó algoritmussal, kiváló minőségű digitális-analóg konverterrel és hangerősítővel látták el. A processzor magas jel-zaj arányt biztosít alacsony torzítás mellett, így garantált a kiemelkedő minőségű zenehallgatási élmény. A Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) technológia felskálázza az MP3 és hasonló kiterjesztésű tömörített zenei fájlokat, melyek így a tömörítetlen hangfájlok kiemelkedő minőségét adják vissza.

Kényelem mindenek előtt

A WI-1000XM2 könnyű szilikon nyakpántja rugalmasan illeszkedik, így megnövelt kényelmet biztosít a felhasználóknak. A fejhallgató a szögletes kialakítás révén tökéletesen beleilleszkedik a fülbe, és garantálja az egész napos kényelmet.

A zenehallgatás forradalma

A WI-1000XM2 megnövelt kapacitású akkumulátora akár 10 órányi[1] használati időt is lehetővé tesz. A gyorstöltés funkcióval 10 percnyi töltéssel 80 percnyi használati időt érhetünk el.

A WI-1000XM2 vezérlőegysége minden igényt kielégít, ami a beépített mikrofonnak köszönhetően még egyszerűbbé teszi a kéz nélküli telefonálást. A zenehallgatás végeztével a mágneses fejhallgatók finoman összekapcsolódnak, így teljes mértékben megszűnnek a bogozgatás okozta kellemetlenségek. Tárold fejhallgatódat a prémium szövettokban, amiben audiókábelt, USB kábelt és csatlakozó adapter is tárolhatsz a hosszú utakra.

A termék Adaptive Sound Control mechanizmusával automatikusan megváltoztathatjuk a fejhallgató beállításait, hogy az illeszkedjen ahhoz a tevékenységhez, amelyet aktuálisan végzünk. A WI-1000XM2 használata a hangvezérlésnek köszönhetően elképesztően kényelmes, mely lehetőségeit a Google Asszisztens[2] segít maximálisan kihasználni. A funkció használatával könnyedén hallgathatsz zenét, nézhetsz filmeket, kapcsolatba léphetsz barátaiddal, beállíthatsz emlékeztetőket és sok más egyéb lehetőség áll rendelkezésedre. A fejhallgató kompatibilis a Sony | Headphones Connect alkalmazással, így könnyedén személyre szabhatod a zenei beállításokat, hogy azok a lehető legjobban passzoljanak hozzád.

A WI-1000XM2 2020 januárjától lesz elérhető.

[1]BLUETOOTH®-os kapcsolódás és bekapcsolt zejszűrés esetén

[2]Használatához Sony | Headphones Connect alkalmazás és testreszabott kiosztás szükséges. A Google a Google LLC védjegye. A Google Asszistens elérhetősége országonként/régiónként eltérhet. 

A Sony Corporation a jelenkor legfejlettebb technológiáin alapuló kreatív szórakoztató vállalata. A Sony célja, hogy videójátékai, zenei és mozifilmes tartalmai, elektronikai és félvezető termékei, valamint pénzügyi szolgáltatásai a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltsék meg a világot. További információkért látogasson el a http://www.sony.net/ weboldalra.